Oferim o gama larga de platforme de divertisment.
Incepand cu consultarea noastra initiala, lucram impreuna cu clientii nostri la planificarea bugetului la conceptele de evenimente, locatie eveniment, cerintele de personal, catering , cereri speciale de divertisment live si de productie.
Serviciile noastre includ executarea, dezvoltarea si etapele de proiectare.

Scena indoor

Scena indoor

 

Ai un concert in interiorul unei locatii si ai nevoie scena cu toate echipamentele necesare? Suntem aici asa iti punem la dispozitie intreaga infrastructura, de la scenotehnica, la sonorizare pana la lumini si nu numai.
Tehnicienii nostri, cu o experienta calificata in domeniu, iti asigura consultanta si sprijin, astfel incat alegerea scenei sa indeplineasca toate conditiile solicitate. Alege serviciile noastre si nu vei regrea, iar noi iti garantam ca evenimentul tau va fi unul de succes si de neuitat in amintirea participantiilor tai .

Scena outdoor

Scena outdoor

 

Urmeaza sa organizezi un concert in aer liber si cauti o scena pentru a-ti sustine evenimentul si impresiona spectatorii ? Ai nevoie de o scena acoperita sau descoperita ? Cauti performanta si esti interesat ca toti cei care iti vin la concert sa fie multumiti si entuziasmati de ce vad si aud? Noi iti putem garanta acest lucru datorita experientei noastre in organizarea concertelor. Venim cu solutii complete si iti punem la dispozitie toate echipamentele tehnice necesare alese cu mare grija astfel incat evenimentul tau sa distreze toti participantii la acesta.

Artisti

Artisti

 

Esti interesat sa asiguri evenimentului tau cei mai in voga artisti? Cauti sa iti distrezi invitatii cu muzica buna, de calitate indiferent de tipologia genului muzical? Spune-ne ce muzica vrei sa asculti si sa oferi spectatorilor tai, iar noi iti punem la dispozitie orice artist doresti.