Suntem specializati in evenimente corporate, oferim solutii complete de divertisment si nu numai. Teambuilding-uri, petreceri de firma, conferinte
sau aniversari, noi am trecut prin toate, reusind de fiecare data sa impresionam si sa personalizam evenimentele in functie de tematica aleasa.

Rezultatul? Clientii nostri ne recomanda cu toata increderea serviciile noastre de calitate.

Conferinte

 

O conferinta intotdeauna are nevoie de o atentie detaliata si o planificare bine pusa la punct pentru ca succesul sa fie garantat. Aveti nevoie de consultanta in organizarea si planificarea conferintei dumneavoastra? Atunci va putei baza pe noi! Va punem la dispozitie tot ce este nevoie ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul captivant si extrem de eficient pentru toti participantii la acesta.

Petreceri de firma

 

Cu toti stim care este cel mai asteptat moment pentru fiecare membru al unei companii? Evident, petrecerea de firma? Avem experienta necesara sa organizam un astfel de eveniment. Venim cu multe propuneri inedite si solutii pentru ca petrecerea firmei dumneavoastra sa fie una memorabila si originala. Alegeti serviciile noastre, iar noi va garantam succesul celei mai reusite petreceri.

Team Building

 

Sunteti pe punctul de a organiza un team building pentru membrii companiei dumneavoastra? Stim cat de important este pentru angajatii dumneavoastra ca atmosfera si activitatiile ce se vor desfasura sa fie constructive, distractive si eficiente. Suntem prezenti pentru dumneavoastra sa va oferim sprijin in organizarea celui mai de succes team building astfel incat sa ramana in amintirea participantilor multa vreme.

Aniversari Firma

 

Aniversarea unei firme este un eveniment foarte special pentru fiecare companie in parte si aceasta confirma atat stabilitatea, succesul cat si eficienta intregii echipe. Este un moment de satisfactie si bucurie pentru fiecare membru al companiei si merita sarbatorit ca atare. Noi suntem aici sa va punem la dispozitie tot ce este nevoie ca aniversarea companiei dumneavoastra sa fie una de succes!
Pentru ca evenimentul dumneavoastra  sa iasa asa cum va doriti, va punem la dispozitie urmatoarele servicii:
 • Consultanta si structurarea evenimentului;
 • Asigurarea echipamentelor tehince necesare: sonorizare, lumini, scena indoor sau outdoor, efecte speciale, artificii, masina fum greu, etc. – pentru orice tip de eveniment;
 • Propuneri de locatii: outdoor sau indoor (Sali conferinte, excursii, restaurante, club, munte, mare, etc.) – pentru orice tip de eveniment;
 • Propuneri de traineri pentru activitatiile in domeniu dorit – pentru evenimentele tip team building;
 • Propuneri de activitati tip concurs si competitii intre participanti - pentru evenimentele tip team building;
 • Propuneri de momente de jocuri si concursuri intre membrii companiei cu premii personalizate si originale – pentru evenimente tip team building;
 • Asigurare transport si cazare – pentru orice tip de eveniment;
 • Productie diverse materiale personalizate, cadouri personalizate;
 • Asigurarea de momente artistice – animatie, artisti, dj , MC, spectacol cu dansatori profesionisti, etc. –pentru evenimente tip aniversari, petreceri de firma;
 • Propuneri pentru catering, bar mobiluri si decor spatiu – pentru orice tip de eveniment;
 • Hostess – pentru orice tip de eveniment;
Asistenta specializata pe durata intregului eveniment.

Inchirieri Echipamente Tehnice

Dispunem de infrastructura proprie, ceea ne permite sa punem la dispozitie evenimentului tau
necesarul de echipamente tehnice dorite la cel mai corect raport calitate-pret.

LUMINI ARHITECTURALE

Iluminarea iesirii sau intrari din sala poate fi un efect extraordinar pentru fotografii pe timp de noapte. Daca iti doresti o iesire din sala sclipitoare, sau ai dori ca prin iluminat sa se stabileasca starea de spirit a petrecerii tale, atunci luminile led pot da un efect extrem de potrivit si elegant atat pe exteriorul locului de desfasurare al evenimentului, cat si in interior.

Cere o oferta

SONORIZARE

Cu nimic nu se compara o sonorizare buna la un eveniment. De aceea punem valoare si investim in cele mai profesioniste echipamente de sonorizare astfel incat sa aduca cele mai bune rezultate. Iar acestea au fost de fiecare data la calitate maxima.

Cere o oferta

SCENA INDOOR / OUTDOOR

Indiferent de tipologia evenimentului, noi iti punem la dispozitie servicii si echipamente pentru concerte si evenimente indoor si outdoor. Dotarea tehnica de inalta calitate impreuna cu pregatirea si experienta specialistilor nostri sunt garantia faptului ca evenimentul tau va fi unul impecabil.

Cere o oferta

TV SMART LED 107cm

Smart TV cu posibilitate navigare internet.
Se pot rula prezentari audio/video direct de pe stick, laptop sau hdd extern.
TV-urile vin insotite de stative fixe sau mobile.

PRET : 135 lei / buc

VIDEOPROIECTOR EPSON

Videoproiector de mare putere ce permite proiectarea imaginilor pe suprafete mari, pastrand o vizibilitate buna. Ideal pentru evenimente private, sedinte, conferinte, prezentari, lansari, etc.

PRET : 360 lei / buc