Indiferent ca este vorba despre un targ, o expozitie, o lansare, o prezentare de moda sau servicii, o gala sau expozitie, noi am trecut prin toate si stim de ce este nevoie pentru fiecare in parte, astfel incat sa te scoatem in valoare, iar participantii la acest gen de eveniment sa ramana cu impresii bune si memorabile.

Echipa Rsound detine o serie de moduri prin care poate atrage privirile chiar si pe perioade de timp indelungate.
Diversitatea este unul dintre punctele noastre forte!

Sonorizare

Sonorizare

 

Te pregatesti de o lansare, o expozitie sau un targ si vrei sa auda toata lumea de tine?
Te facem noi auzit si inteles! Iti punem la dispozitie echipamente de sunet de maxima calitate care te vor ajuta sa atragi atentia si sa scoti in evidenta prezenta ta la un astfel de eveniment. Iti oferim consultanta si te sprijinim ca totul sa iasa asa cum iti doresti.
Lumini arhitecturale

Lumini arhitecturale

Vrei sa iesi in evidenta cu standul tau? Sa impresionezi si sa atragi atentia participantiilor la evenimente?
Noi reusim sa facem acest lucru pentru tine. Dam culoare si viata expozitiei tale, iti creem cel mai frumos ambient prin efecte speciale, multitudine de lumini si nu numai. Ai incredere in noi! Vei straluci!
Logistica

Logistica

 

Indiferent de tipologia evenimentului, targ, expozitie, lansare, noi avem intreaga infrastructura pentru tine. De la corturi, la scaune, mese, catering, bar mobile, pana la sonorizare, lumini, artificii, scena si lista poate continua, echipa Rsound se implica de la inceput pana la sfarsit ca rezultatul evenimentului tau sa fie spectaculos si original.
Ai incredere in calitatea serviciilor noastre si nu vei regreta!