dj diceProtopopoiu Ionut aka, Dj Dice s-a nascut in Bucuresti, in primavara anului 1984.

Pasiunea pentru muzica a inceput inca din scoala generala, DJ Dice debutand la un post de radio online si ulterior un post de radio de cartier.

In anul 1998 a luat primul contact serios cu industria muzicala romaneasca punand bazele unei trupe dance. Incepand cu anul 2004 incepe sa puna muzica si sa organizeze petreceri in hoteluri de pe litoralul romanesc precum Capitol, Lantul Majestic, Scoica etc.

Din 2012, DJ Dice incepe sa aiba cereri din partea cluburilor, in care de-a lungul timpului a activat ca si rezident, in locatii din Bucuresti, din tara, dar si din strainatate, dintre care amintim: Club Bellagio/ Chaboo, Zona Club si White Corner (Insula Kos, Grecia), Club Sinners, Club Tan Tan sau Le Purple Club (Franta).

Alte locatii cu care a colaborat: Society Pub, The Bankers Club, Saloane Joubile, The Barrel, Brauhaus, Heaven Club(Timisoara), Best Seller, Monarch Club, Dimon Club, Buddha Bar LaPlage, Urban Quisine, Nargila Bar&Grill, La Grande Vie Casino, The Pub(Alexandria), Lazy Lounge Cafe(Mangalia), Salonul Auto Bucuresti, Crazy Cafe, James Joyce, BeYouTiful Ultra Lounge si altele.

Printre genurile muzicale abordate mentionam: Deep House, Afro, Tech, Latino House, Tribal dar si Old-ies, Pop/Rock si Comercial in functie de eveniment si public.

dj littleCaplea Alexandru aka Dj Little, s-a nascut in 1986 in Bucuresti.

Muzica a fost dintotdeauna un hobby pentru DJ Little, insa prima colaborare platita in calitate de “DJ” a avut-o in 2005, de cand s-a lansat pe piata de profil din Romania si poate fi gasit frecvent la cele mai tari petreceri din cluburi sau la evenimente private. In 2007 a absolvit scoala de DJ, iar din 2011 este rezident la Radio Deea, unul dintre cele mai ascultate radio-uri de muzica electronica. In prezent, DJ Little colaboreaza si cu postul de radio RFI.

Genurile de muzica abordate de DJ Little sunt house, dance, club-house, dar si Old-ies / Pop-Rock in functie de cerintele clientilor pentru evenimentele private.

DJ Little a colaborat cu locatii din Bucuresti, cat si din tara, printre care amintim: Epoque Hotel Bucharest, Hashtag Pub, Hotel Ramada, Hotel Kronwell (Brasov), Ambasad'or Events, Casa Latina, Crowne Plaza, Jubile Ballroom, Hotel Caro, Hotel Marshal Garden, Hotel Radisson, Phoencia Hotel, Press House Ballroom, Restaurant Dana V (Giurgiu), Club Phill (Bucuresti), Club Freedom (Bucuresti), Club LIVE (Why not), Cuzco Club (Bucuresti), Club Delirio (Cluj), Daimon Pool (Bucuresti), LaLa Cafe (Bucuresti), Patto Cafe (Bucuresti), Razna Club (Bucuresti), Tasho (Craiova), Club 4 You (Giurgiu), The Pub (Alexandria), Queens Club (Bucuresti), River's Pub (Calarasi), Parc Cetate (Targu Neamt).

dj maierMaier Cosmin, aka DJ Maier este nascut in 1979, in Bucuresti.

Experienta lui in muzica ajunge la un alt nivel incepand din anul 2007, cand semneaza primul contrat de colaborare cu un club din Germania (Munchen), unde a fost rezident pentru 2 ani.

Intors in Romania, DJ Maier colaborareaza cu locatii de top din Bucuresti si din tara urcand pe scena alaturi de nume cunoscute din industria muzicala romaneasca, DJ Rhynno, Sylvia sau Giulia fiind doar cativa dintre acestia.

DJ Maier te invita la dans pe ritmuri de deep house, dance, latino house, dar si alte genuri pe care le abordeaza personalizat, in functie de evenimentul la care este invitat.

dj robbyMaier Robert, aka Dj Robby s-a nascut in Bucuresti.

Pasiunea pentru muzica a inceput inca din adolescenta, debutand in 1995 in cercurile apropiate de prieteni cu ocazia evenimentelor importante.

Din anul 2000 a inceput sa-si promovez latura practica de a mixa impreuna cu DJ. Meyer si DJ. Silvio in cluburile din tara si la evenimente private cu artisti de renume din industria muzicala din Romania.

Printre genurile muzicale abordate mentionam: Dance, Deep House, Latino House, Disco Funky, dar si Old-ies, Pop/Rock si Comercial in functie de eveniment si public.

In ultimii ani a activat atat ca resident, cat si ca invitat in locatii de top atat in Bucuresti, cat si in tara: Glasgowpub , Palatul Bragadiru, The Pub, Pink Café etc.